'Estaco': Sterk in vastgoed als garantie voor uw toekomst!

Als ontwikkelaar zet Estaco steeds u, als klant centraal. Zowel in appartementsbouw, groepswoningbouwprojecten als zorgprojecten.

In een wereld waarin de vergrijzing wild om zich heen grijpt, gaan wonen én zorg hand in hand. Anders dan anderen, is Estaco een ontwikkelaar met als uitgangspunt de zorgverstrekkende gedachte in al zijn facetten. Naast het 'gewone' vastgoed bieden wij u dus ook oplossingen aan naar levenslang wonen.

Ons jong en dynamisch team, is gespecialiseerd in real estate maar ook in health care. Zo hebben we reeds bewezen met Senior Assist International, een uitbater van rusthuizen wereldwijd, dat we deze "assistentie"-behoefte kunnen invullen maar bovenal ook garanderen. Zo bieden we daadwerkelijk vastgoed aan dat een hoog wooncomfort, voor alle leeftijden, in zich draagt.

Of het nu gaat over het ontwikkelen van een rusthuis zonder gangen, gemeubelde serviceflats voor elk budget, woningen, Flex-Live wonen, appartementen of een exclusief zorghotel-concept, bij ons staat de bewoner steeds centraal.

Onmiskenbaar in deze gedachte zijn steeds, de hartverwarmende familiale sfeer, het intieme uitnodigende karakter, de zorg, de veiligheid en het respect voor iedere bewoner en dit levenslang,....

Denkt u eraan om vastgoed te kopen om er zelf in te wonen of als belegging naar de toekomst toe, Estaco is uw gedroomde partner!

Upcoming projects

coming soon